Projectvloeren: hard

Wilt u een harde projectvloer, zoals een marmoleumvloer (linoleumvloer), pvc-vloer of rubbervloer, laten leggen en bent u benieuwd naar de prijs? Festas helpt u hier graag bij. U bent bij ons op de juiste plek indien u een marmoleumvloer (linoleumvloer), pvc-vloer of rubbervloer van hoogwaardige kwaliteit en voor een goede prijs wilt laten leggen. Ontdek de mogelijkheden die wij aanbieden.

Een marmoleumvloer (linoleumvloer) of andere harde vloer voor een goede prijs laten leggen

Wij bieden een groot en gevarieerd assortiment harde projectvloeren. We leveren onder andere pvc, linoleum en rubber met eindeloos veel mogelijkheden en keuzes:

  • Pvc in click, dryback en loose lay;
  • Linoleumvloeren (marmoleumvloeren);
  • Vinyl;
  • Rubbervloeren;
  • Ondervloeren;
  • Combinatie van een harde en een zachte vloerbedekking.

Harde vloeren zijn praktisch en flexibel. Iedere harde vloer heeft specifieke voordelen. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld sterk, kraswerend en geluiddempend en is bij vloerverwarming goed toe te passen. Een combinatie van pvc en tapijttegels geeft een mooie match. Of u nu een pvc-vloer, rubbervloer of marmoleumvloer (linoleumvloer) wilt laten leggen; bij Festas rekent u op vloeren van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Een service die wij als specialist in projectstoffering aan u garanderen.

Linoleumvloeren

Het laten leggen van een linoleumvloer, ook wel marmoleumvloer genoemd, is een goede keuze. Linoleum heeft namelijk, naast duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, vele andere voordelen. Zo is het materiaal zeer slijtvast, makkelijk in onderhoud en kan het zonder problemen zware gewichten dragen over langere periodes. Door deze eigenschap kan het op vele intensief gebruikte ruimtes toegepast worden, bijvoorbeeld in de zorg, op scholen, voor kantoren en hospitality. De prijs van de linoleumvloer (marmoleumvloer) voor uw ruimte hangt onder meer af van de grootte van de ruimte waarin u de vloer wilt laten leggen.

Rubbervloeren

Een rubbervloer is één van de veiligste vloeren die je kunt kiezen. Rubber is bijvoorbeeld brandvertragend en relatief zacht. Ideaal voor openbare ruimtes wegens efficiënt algemeen onderhoud, de emissiearme materialen, het oppervlak zonder voegen of coatings. Met een rubbervloer beleeft u iedere dag plezier met een uitstekende keuze voor toekomstige generaties. Bovendien kunt u een rubbervloer, net als een marmoleumvloer (linoleumvloer) of pvc-vloer, erg gemakkelijk en voor een aantrekkelijke prijs laten leggen.

Bezoek de showroom of neem contact met ons op voor vragen

Onze stoffeerders en vloerenleggers hebben veel technische productkennis en jarenlange ervaring. Een vakkundige montage in combinatie met de kwaliteitsproducten én goed onderhoud zorgt voor duurzame oplossingen. Wij denken graag constructief mee om de juiste marmoleumvloer (linoleumvloer), rubbervloer of andere stoffering optimaal te integreren in het gewenste totaalplaatje, en dat voor een goede prijs. Mocht u inspiratie willen opdoen, bezoek dan onze showroom in Apeldoorn. Hier vindt u de laatste trends en technologische ontwikkelingen van alle A-merken. Heeft u vragen over het laten leggen van een marmoleumvloer (linoleumvloer), rubbervloer of andere harde vloer, of wilt u een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de prijs? Bel dan naar 055-76 01 901, stuur een e-mail naar info@festas.nl of vul het contactformulier in.

Op zoek naar een projectvloeren specialist? Onze professionele vloerenleggers en kwaliteitsproducten zorgen voor een prachtig resultaat.
Meer weten? neem contact op >