Traprenovatie voor ieder interieur

Naast de gepatenteerde overzettrede die is ontwikkeld, kunnen wij ook uw trap voorzien van PVC traprenovatie voorzien van een trapneusprofiel. We vertellen je er dan ook graag alles over. Klik hier en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen!

Of jij nu van een strakke, romantische, klassieke of industriële uitstraling houdt. Met een traprenovatie van Festas bepaal jij altijd zelf het karakter van jouw trap. Zo kun je kiezen voor een traprenovatie met pvc in een houtlook of betonlook. Ook het profiel is verkrijgbaar in een aantal kleuren.

Hoelang duurt een traprenovatie

Met deze traprenovatie gaan wij uit van een trap die vrij is van lijmresten en waarvan de traptredes nog recht zijn en geen extreme slijtage vertoont! Hebt u een oude trap? Dan verwijzen wij naar Trap met overzetprofiel.

Traprenovatie met pvc

Gesloten traprenovatie

Wil je een gesloten trap in een nieuwe jasje steken? Dan kun je dat gemakkelijk doen door middel van een traprenovatie met tapijt of pvc. Je hebt bij ons keuze uit verschillende decors, van trendy tot tijdloos en van felle kleuren tot natuurtinten. Door de mogelijkheden in kleuren en stijlen weet je zeker dat een traprenovatie aansluit bij de laatste woontrends. In tegenstelling tot een open traprenovatie heb je bij een gesloten traprenovatie ook nog eens de keuze uit verschillende stootborden. Zo kun je kiezen voor een stootbord in de kleur van de trap, of juist een speels effect creëren door witte stootborden.

Als prijs kun je ongeveer vanaf € 1450,- aanhouden voor 13 treden.

Hoe kan ik een traprenovatie aanvragen?

Klik hier en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen!

Bepaal zelf het karakter van jouw trap afgewerkt met een aluminium trapneusprofiel.